Satisfactia realizarii unor modele de diferite categorii si clase, dublata de placerea de nedescris a zborului solitar sau in cadrul unor intreceri palpitante – iata doar doua dintre motivele care ii fac pe impatimitii aviatiei mici sa zaboveasca ceasuri intregi in atelier sau pe terenul de zbor in evolutii spectaculoase.
Pentru tineri aeromodelismul poate fi, in egala masura, primul pas spre marea aviatie sau bucuria victoriei in compania unor sportivi cu experienta din campionatul intern sau, de ce nu, cel international. Pentru varstnici, el poate insemna implinirea unui vis de tinerete sau continuarea unor preocupari mai vechi.
Si pentru unii si pentru ceilalti el este insa nu numai atelierul in care ideile prind viata devenind planoare, avioane de acrobatie, machete si multe altele, ci si locul de unde toate aceste aparate se vor inalta mai apoi pe cerul albastru intr-un zbor unic, supus tot mai mult vointei pilotului.
Aviatia, mare sau mica, este o lume aparte. Daca indiferent de varsta esti atras de acest domeniu fascinant, daca crezi ca poti face fata acestei provocari, da curs chemarii pentru a-ti verifica fortele.
Vino pentru a descoperi si cuceri impreuna lumea mirifica a oceanului aerian si a trai clipe de neuitat!