Scoala de zbor cu planorul

 

Aeroclubul "Al. Matei" Iasi organizeaza cursuri pentru obtinerea licentei de planorist. Licenta este valabila in toate tarile din Uniunea Europeana si majoritatea tarilor din rest.
Cursul presupune 78 de ore de curs teoretic si minim 45 de decolari pentru partea practica, totalizand mimnim 15 ore de zbor. Pentru anul in curs beneficiem de locuri la buget, adresate tinerilor cu varste cuprinse intre 15 si 22 de ani. Costul cursului complet (teoretic + practic) este de aproximativ 1906 Euro.
Pentru cei care doresc sa experimenteze zborul cu planorul, o pot face pentru aproximativ 14 Euro (costul unui singur zbor)

Pentru informatii: 0748/800.611

 

 

Salturi in tandem cu parasuta

 

Doritorii de senzatii tari pot efectua in cadrul aeroclubului nostru, salturi cu parasuta impreuna cu un instructor de la o inaltime de aproximativ 3000 de metri. Salturile se efectueaza din avioane de tip AN2 si GA8 aflate in dotarea Aeroclubului Romaniei. Pentru detalii va rugam adresati-va sectorului parasutism, din sectiunea contact.

 

 

Obtinerea licentei de parasutist

 

Organizam cursuri in vederea obtinerii licentei de parasutism. Pentru anul in curs avem locuri la buget adresabile tinerilor intre 15 si 22 de ani. Deasemeni executam salturi din turnul de parasutisti.
Organizam si cursuri contra cost de parasutism:
-Curs teoretic pentru licentiere
-Salt cu parasuta

Pentru informatii: 0726/678.541